MultiplayerPC HryMac HryHry ZdarmaOnline hryHry s ukrytými předměty
Hra Lost Secrets: November 1963
3.8888888888889
9

Lost Secrets: November 1963

Vydejte se do Texasu roku 1963 a odhalte v nové, vzrušující hidden object hře s názvem Lost Secrets: November 1963 jednu záhadu! Vžijte se do role Lainey Wellsové a zjistěte, co mají společného vrah prezidenta Kennedyho Dallas a růžový medvěd. Vydejte se na Dealey Plaza a odhalte šokující skutečnost. Vyřešte širokou škálu hádanek, hrejte mini hry, překonejte všechny nástrahy a zachraňte celou situaci! Stáhněte si hru Lost Secrets: November 1963 ještě dnes a odstartujte fascinující vyšetřování. Hodně štěstí!

LOST SECRETS: NOVEMBER 1963 OBRÁZKY

VYZKOUŠEJTE ÚŽASNÉ ORIGINÁLNÍ VERZE A POKRAČOVÁNÍ LOST SECRETS: NOVEMBER 1963 HRY:

LOST SECRETS: NOVEMBER 1963 RECENZE OD DOUBLEGAMES

   
   

Spousta lidí se ráda zaobírá nejrůznějšími spiknutími a spekulacemi, co se skrývá za tím, co je nám předkládáno za pravdu. Pokud jste tedy jedním z těch, kdo se zabývá těmito podivnými událostmi, potom byste měli jednoznačně vyzkoušet zcela novou hru od vývojového studia GameMill Entertainment! Možná jste už sami uhodli, že se jedná o titul Lost Secrets: November 1963, která se věnuje slavnému atentátu na prezidenta J.F. Kennedyho! Pokud tedy chcete o této události vědět více, určitě byste měli po přečtení našeho review tuto neuvěřitelnou hru vyzkoušet!.. Read more

Příběhová linka Lost Secrets: November 1963 je obohacená nadpřirozenými elementy, které  odlišují tuto hru od ostatních hidden object počinů s prvkami logických her a adventury! V celém příběhu hrajete roli Lainey Wellsové, která sice v době tohoto atentátu ještě nebyla na světě, celou tragédii ale zažila její matka. Ta byla tehdy ještě malá holčička, která během tehdejších panických událostí ztratila svého plyšového medvídka… Nyní, po mnoha letech plných chaosu, má Lainey Wellsová podivné a hodně živé vize právě onoho dne, kdy byl zavražděn JFK a cítí, že pokud něco neudělá, mohla by se z nich časem zbláznit. A tak se vydává do Dallasu, aby odhalila skutečnou pravdu. Na své pouti navštíví policejní stanici, kde byl zastřelen Oswald, Oval Office a spoustu dalších slavných a zajímavých míst. Celá hra má tak zvláštní atmosféru a působí neuvěřitelně realisticky.

Druhou částí Lost Secrets: November 1963, na kterou se s radostí nyní zaměříme, je hratelnost! Co na této hidden object hře hodně oceňujeme, je spousta hidden object scén, které vás budou neustále zaměstnávat, a také náročné hádanky, které pořádně prověří vaše mozkové závity! Zaručena je tak velice slušná hrací doba! Některé úkoly jsou opravdu pořádně těžké a na to je potřeba se ještě před hraním připravit! Pokud si ale myslíte, že pro vás bude hra až příliš obtížná, neváhejte a vyberte si jednodušší ze dvou módů obtížnosti, ve kterém se vám budou rychleji obnovat nápovědní tlačítka a budete tu mít i více možností přeskakování úkolů. Ty vám samozřejmě výrazně pomohou v případě, že se někde ve zaseknete. Nemějte ale obavy, všechny hidden object scény jsou důkladně označeny, takže se nemůže stát, že některou z nich minete. V jednotlivých sekcích budete klasicky pátrat po nejrůznějších předmětech uvedených na seznamu s tím, že některé z nich využijete také později při řešení různých logických problémů. Každá scéna je důležitá pro váš další postup hrou, tak buďte pečliví a procházejte je opravdu svědomitě. Co se týče hádanek a mini her této výborné hry, tak ty jsou standartní, nenajdete tu žádné velké inovace a novinky, přesto vás zcela jistě pobaví. Pokud nic jiného, tak minimálně vás přesvědčí a přispějí k tomu, že si tuto hru stáhnete buď ve volně dostupném demu nebo si ji rovnou pořídíte v plné verzi!

Grafické a hudební zpracování je v Lost Secrets: November 1963 vynikající a mix těchto dvou elementů vytváří nepopsatelnou atmosféru hry! Grafika připomíná realitu skutečného života, budete se tu pohybovat skvěle zorganizovanými, realistickými prostředími, a k tomu všemu vás bude doprovázet uklidňující hudba.

Lost Secrets: November 1963 je parádní hidden object adventura s prvky logických her a zcela bez diskuzí je všem příznivcům konspirativních teorií připravena svým poutavým a intuitivním příběhem, skvělou hratelností a emotivní hudbou dokázat, že stojí za to! Vychutnejte si proto v její společnosti skvělou zábavu a nezapomeňte se o ní zmínit ani svým přátelům!